Custom Design Vand Jet Marmor Tile, Medaljon Marmor For Engroshandel

Custom design vandstråle marmor flise, 3D medaljong marmor til engros

Produktdetaljer

Custom design vandstråle marmor flise, medaljong marmor til engros

blob.png

3D-kube mosaik marmor mosaik diamant marmor

 


Mere designMPC0007-J03.jpgblob.png


blob.png

 

Medallion .jpg

Pakning -12

Ny luksus og behagelig livsstil i Moreroom Stone

Du er det værd!

Moreroom Stone følger begrebet natursten dekoration, og studerer ny luksus kompositsten. Natur marmor og keramik integrere, som ikke kun kan bevare naturmarmorens tekstur, men også overvinde manglen på sten og mød folkets forfølgelse af god livskvalitet og avancerede indendørs dekorationer.ShowroomFabrik


Vi har etableret et strategisk samarbejdspartnerskab med verdens berømte minedrift som Italien, Spanien, Grækenland, Iran og Tyrkiet. Vores fabrik område er over 20.000 kvadratmeter, udstyret med en række internationale avancerede produktionslinjer og den årlige produktion er 600.000 kvadratmeter.


Marble Factory

Projekt

                                 

Vi har afsluttet masser af store projekter i Kina og i udlandet. Vi har det mest professionelle designteam og kan tilbyde dig brugerdefineret design og tegnings support.


Hvis du kun har brug for professionel rådgivning til marmor samlokalisering, er det gratis. Hvis du vil se billedet 2D / 3D paving efffect, vil det have en vis omkostning. vores designere er meget professionelle og deres råd kan opfylde dine behov, du kan se deres talent fra vores kataloger.


marble medallion project


Hvert år vil vi deltage i flere messer over hele verden. Vi byder dig velkommen til at besøge vores messe.


-Kunde feedback


 

Qs:1.Hvordan renser rensning af spildevandets infiltration på marmoroverfladen under brugen?


Det tilhører mindre område rengøring. Vi fjerner voks på overfladen, brug vores specialvaskemiddel til at rengøre pletterne og derefter gøre krystaloverfladen igen for at forhindre sekundær infiltrering af pletter.


2. Hvad er forskellene i din marmor?


Råmateriale og produktionsproces er de vigtigste faktorer for at bestemme produktkvaliteten. Alle marmor vælges omhyggeligt af vores indkøbsdirektør fra minerne. Vores produkter er berømte for god kvalitet, du behøver ikke bekymre dig.


3. Hvad er de vigtigste markeder for dine produkter i Kina og i udlandet?


Vi har mange distributører over hele landet, såsom Shanghai, Beijing, Guangdong, Zhejiang, Jiangsu, Fujian, Chongqing, Dalian, Hunan og så videre. Vi har vores showrooms i hver hovedstad. Vi har også et stort årligt eksportvolumen hvert år. Vi eksporterer hovedsageligt til Amerika, Europa, Mellemøsten og Sydøstasien.Velkommen til at kontakte mig


Michelle Chan

Tel / whatsapp / wechat: 0086 13923234649

E-mail: sales08@moreroomstone.com

Undersøgelse