Malachit Tabel Top

Malachit Tabel Top

ædelsten malachit grøn til specialdesignet bordplade design
Chat nu

ProduktdetaljerSemi Precious Stone Blomstermønster Malachit Bordplade til Indretningsdesign


flower pattern malachite green.jpg


Færdig produkt - Malakitgrøn sten til bordplade - Producto terminado - Piedra verde malaquita para tablero


gemstone table top.jpg


Sådan behandles Malachit Green Table Top? - Skær malakitmaterialet i stykker og splicer dem til at producere malachitplader med forskellige mønstre. - Kort materiale til Malaquita og Piezas, der giver dig mulighed for at løsne malervarer med forskellige mønstre.


gemstone malachite stone for table top.jpg


semi preciou stone table tops.jpg

Su inter con verde, verde oscuro, verde rosa, azul cielo y otras bandas de farve alrededor del patron elegante radiación concéntrica, patron og radiale, der er en del af reflektionen af magi maravillosa.

"Yangchun Malachite Green" er "City Stone" i Yangchun City i Guangdong-provinsen. Det produceres hovedsageligt i oxidationszonen i kontaktzonen mellem granodiorit og Paleozoic carbonat-sten. Farven er lys og vandet er rigeligt. Dens interiør med grøn, mørkegrøn, lyserødgrøn, himmelblå og andre farvebånd rundt om det koncentriske, mønster og stråleagtige strålingsmønster elegant stil, men afspejler også den vidunderlige magi. Reserverne er de første i landet, og skalaen og blokken er forholdsvis store. Den maksimale mængde malakit fundet i Yangchun, Guangdong-provinsen hidtil er 15 tons, som i øjeblikket er den mest kendte rekord af malakit . "Yangchun Malachite Green" er "City Stone" af Yangchun i provinsen Guangdong. Se producere principalmente en la zona de oxidación de la zona de contacto entre la granodiorita y la roca de carbonato paleozoico.

Undersøgelse