Azul Bahia Blue Marble

Azul Bahia Blue Marble

Vi ved også for naturlig marmor de fleste af dem er halv gennemsigtige selv ikke gennemsigtige med tykkere tykkelse. Nogle kunder kan tænke hvorfor ikke gøre kroppen tyndere for at gøre den gennemtrængelig for lyset? Der er et problem, vi skal være mere opmærksomme på - naturlig marmor med lavere hårdhed for at være let ...

Produktdetaljer


Vi ved også for naturlig marmor de fleste af dem er halv gennemsigtige selv ikke gennemsigtige med tykkere tykkelse.


Nogle kunder kan tænke hvorfor ikke gøre kroppen tyndere for at gøre den gennemtrængelig for lyset? Der er et problem, vi er nødt til at være mere opmærksomme på - naturlig marmor med lavere hårdhed, så det er let at bryde, så hvordan kan man løse problemet og også opfylde kundernes efterspørgsel?


Azul Bahia Granite slab.jpg


For nogle Semi Precious Stone ligesom Agate Slab, Onyx også nogle luksus sten ligesom Azul Bahia Granit Slab, kan kunderne også vælge lamineret Azul Bahia Blue Granit Tile med glas base for bedre gennemsigtig. For eksempel - Azul Bahia Blue Granite . Azul Bahia tilhører luksus granit med høj dekorative interiør effekt.


Transparent Azul Bahia Blue Granite Slab.jpg


MOREROOM STONE har specialiseret sig i marmormarkedet i mere end 18 år, hovedsagelig lamineret marmor (naturlig marmor på overflade med anden materiale base som porcelæn, aluminium honningkage, glas og ect.)


Azul Bahia Granite with glass.jpg

Azul Bahia blå granit, Azul Bahia granito, Azul Bahia granit køkken.

Backlit Blue Azul Bahia marble for stair.jpg

Azul Bahia, Azul Bahia Granit, Azul Bahia Pladspris, Azul Bahia Bordplader, Azul Bahia Marmor, Azul Bahia Granit, Azul Bahia Pladen

Flere produkter her
Jessie Ho


Tlf: 0086-757-88742736 / 0086-15920712621 (whatsapp)


Fax: 0086-757-82568209


Email: jessie@moreroomstone.com /mono_bm@163.com


Adresse: No.1 Building, West Area, No. 129 Green Plaza, Jihua West Road, Foshan, Kina


Undersøgelse