Naturlig hvid marmor med grå vener køkken bordplade idéer i Carrara hvid importeret fra Italien

Med sin problemfri udseende er solid overflade marmor bordplader altid en attraktiv mulighed. Også, marmor køkken bordplader kan faktisk tilføje værdi til dit hjem. Produkt Beskrivelse marmor køkken bordplade idéer af Carrara detaljer om naturlige Carrara marmor tabel Top marmor aldre...

Produktdetaljer

Med sin problemfri udseende er solid overflade marmor bordplader altid en attraktiv mulighed. Også, marmor køkken bordplader kan faktisk tilføje værdi til dit hjem.

Produktbeskrivelse
Marmor køkken bordplade idéer af Carrara

Produkt

Importeret Italien Carrara hvid Marble

Materiale

Marmor+ lim + hoenycomb panel

GlansenGrad af marmor kan være færdig

45-55 grader (mat)
     85-95grader(poleret)

Dimension& Form

1200 * 600/800 * 800mm / tilpassede
     Firkantet, rundt, med nogle front kanter

Marmor tykkelse

20/40mm/ kunne være valgt personligt

Packalder af bordplader

Korrekt pakning af skum, karton med tilpassede mærkning,Træ Palle

Udseende /Farve

hvidfarve medMere eller mindrenaturlige årer

Overfladebehandling

Høj blankt poleretoverflade eller mat behandling

Ansøgning

Køkken bordplader, spisebord, walle,gulvet, trapper

Detaljer omNaturlige CarraraMarmorBordplade 

image001.jpg 
Marmor aldre yndefuldt, dens one-of-a-kind veining erhverve en patina med tiden. Poleret marmor giver en blank, reflekterende finish; finpudsede marmor giver udseendet af en fladere finish.

image003(001).jpg 
For at vælge den bedst egnede køkkenbordet marmor for hjem, familier med børn vil have noget holdbart og smudsafvisende; gourmet kokke vil foretrække hårdtarbejdende materialer og ivrig entertainere vil lide et ægteskab af høj stil og bekvemmelighed.

image004(001).jpg 
Marmor bordplader spille en hovedrolle i køkken design, hjælpende sæt stil og tone til hjertet af dit hjem. Der er så mange valgmuligheder af marmors type, farve, overfladebehandling og kanter behandling.

image006(001).jpg 
Hvorfor så mange mennesker er glade for marmor tabeldesign?
Natursten er stærke og stabile til at leve med. Det udstråler en overdådig, økologisk, smukke overflade og har en selvsikker, tidløse "tilstedeværelse" i ethvert miljø.
Skønheden i en natursten er, at ikke to stykker af plader eller fliser er de samme i slab. Det har sin egen unikke farve, veining og naturlige egenskaber som hårdhed og porøsitet.

Flere marmor fra forskellige landefor dit valg
image007.jpg 

 

Overvejelser ved valg af Solid-Surface bordplader
Tykkelse og kanter.Fast overflade er en halv-tomme tyk. Kanten kan formet og dirigeres i næsten ubegrænsede muligheder.
Eco-venlige muligheder.Fast overflade bordplader, der indeholder 15 procent genanvendt indhold er nu tilgængelige. Lavet af både inddæmmede solid bidragsrelaterede (før forbrugeren) og Styrofoam kopper og emballage (forbrugere), er overfladen noget, vi kan alle føle sig godt om.
Vedligeholdelse.Aftørres bordpladen med en blød klud og varmt vand dagligt. Mild husstand rense er egnet.
Professionelle holdbare.Varme og vand resistent. Ikke pletten. Hæmmer pletter, mug, mug og bakterier. Ser konsekvent. Mindre skønhedsfejl kan være slebet ud. Kommer i en vifte af farver og mønstre. Ingen underlag kræves. Problemfri installation. Ingen forsegling kræves.
Ulemper.Skarpe knive og varme gryder kan beskadige overfladen. Færre farvemuligheder end laminat. Kan være pebret.

Sådan Care for naturligt sten bordplader

Når det kommer til at holde marmor bordplader søger nye, lidt forebyggelse går en lang vej: sted Bordskånere under varme gryder og pander, sæt Bordskånere under glas, brug skærebrætter når udskæring mad og tørre op ethvert spild straks. Marmor er tilbøjelige til ætsning, så vær især forsigtig med syrer — at hæld appelsinjuice omhyggeligt og ikke tørre ned tællere med eddike.
Aftørres bordpladen med en blød klud og varmt vand dagligt. Mild husstand rense er egnet, men du kan også finde rengøring produkter bestemt til marmor. Visse olier og syrer kan pletten. Marmor bør være igen med jævne mellemrum.
I almindelighed, omfavne patina og mindre skønhedsfejl marmor bordplader gevinst gennem årene.

Emballage & Shipping
For at bevare sikkerheden i vores carrara hvid marmor top til køkken, ville Moreroom Stone med tvivl bruge den mest hensigtsmæssige måde at pakke vores varer. For det første vores fabrik vil bruge plast skum til at dække de udvendige kanter af toppen, hvilket gør det vil ikke være let beskadiget i forbindelse med transport. For det andet, Mreroom ville tilbyde eksport standard karton og træ Palle. Udover, mere sikker og professionel pakning materialer og tilpasset brug venligst kontakt til vores fabrik vejleder: Jessie Ho via vores hjemmeside www.moreroomstone.com!
image009.jpg 

 
Firmaoplysninger

image011(001).jpgMOREROOM sten følger konceptet af natur sten dekoration og undersøgelser nye luksus komposit sten. Natur marmor og keramisk integrere som kan ikke kun bevare naturen marmor tekstur, men også overvinde mangel på sten, og opfylde folks forfølger god livskvalitet og high-end indendørs dekorationer.
MOREROOM Stone omdefinerer den "luksus oplevelse" af sin filosofi af luksus design gennem nøjagtige brand position og advance produkt udviklingssystem.
MOREROOM mode – nye luksuriøse og komfortable princip!
  

Moreroom Professional hold for sammensatte marmorGulvbelægning & væg

image013(001).jpg 

Moreroom fabrik for marmor gulv fliseri øst, Kina

image015(001).jpg 

Moreroom fantastiskNyeProjekter af marmor flise designi 2017
image017(001).jpg 

Undersøgelse