Bedste omkostninger ved Calacatta Marble Kitchen Bænk Design

Når det kommer til at vælge køkkenplader, er klassisk hvid marmor det bedste valg for mange boligejere. "Det er et naturmateriale med stor variation, afhængigt af hvilken art du vælger og hvordan den skæres," siger en berømt arkitekt. "Det skaber et rigtig dejligt naturligt mønster, som du ...

Produktdetaljer


Detaljer om Natural White Marble Table Top


italiensk marmor bordplade.jpg


Klassiske italienske hvide marmor som Calacatta og Statuario er generelt fremragende kvalitet og en god køkkenidee. Kendte designere påpeger, at lige så mange marmor af høj kvalitet er tilgængelige tættere på hjemmet.

countertop marble.jpg


Hver stenbrud er anderledes, men det er muligt at skære visse typer marmorblokke på to forskellige måder for at opnå unikke veiningmønstre. Designere har brugt både cross cut og fleuri cut til at skabe nogle fantastiske udseende. De kan bruge vener skåret på væggen og krydse skåret på gulvet.

marmor top til kitchen.jpg


Hver stenplade er lidt anderledes, så det er ideelt at vælge de præcise stenstykker, der skal bruges til dine bordplader. Der er en kunst til marmor-udvælgelse af plader og forståelse, hvor veining kommer til at være placeret på bordpladen

hvid marmor countertop.jpg


Jo længere stykke du kan få uden sømme, siger den bedre effekt af naturlig marmor Groves. "Hvis du har sømme, er det altid rart at bestille-match marmor," så tilstødende stykker har et spejlvendt udseende.


image007.jpg


Undersøgelse