Flise samling i andet område

- Oct 23, 2018-


Fliser med seks principper


Mørke og lyse farver: sort og hvid, mørk grøn og lys grå.

Lignende farvekombinationer: som gul og grøn, rød og orange, orange og gul.

Lignende farver: som lys gul og mørk gul, sort og grå.

Kolde og varme farver: Forholdet mellem kolde og varme farver er baseret på kontrast og er produceret af folks naturlige livserfaring.

Løfte farvetilpasning: sort, hvid, guld, sølv, grå kaldes uendelige farve, de kan blive matchet med enhver farve.

Kontrast farve matchende: rød og grøn, gul og lilla, blå og orange, sort og hvid.


Flise matching med flere fælles rum i hjemmet


Stue


Stuen er det vigtigste sted at modtage besøgende i familien. De rummelige og lyse indendørs miljø vil gøre gæster føle sig godt tilpas. Brugen af lys mursten vil gøre miljøet lysere. Farven på stue fliser er derfor helst lys, hvid og lys. Beige, solid eller lidt mønstrede gulvfliser, selvfølgelig, det er især vigtigt at vælge fliser egnet til forskellige steder i kombination med dekoration stil.


201709121436308283499

earl beige marble for floor


Køkken


Køkkenet er et madlavning sted, temperaturen er relativt høj når madlavning, så farven af køkken fliser er bedst at vælge køligt farve i den lyse farve, som f.eks hvid, lys grøn, lys grå, etc., så den dampende plads er lidt cool i visuel effekt. .


brown glazed rustic tile (1)


Badeværelse


Den vigtigste overvejelse for badeværelsesfliser er skridsikker. Farven på gulvet fliser skal matche farven på de tre store dele af badeværelset, for at vise en god samlet effekt. Generelt er er farven udvælgelse af de tre store stykker af sanitetsprodukter den samme. Hvis farven på de tre store dele af sanitetsprodukter er mørke, kan farven på den keramiske fliser vælges med lys farve og den samme farve; Hvis farven på de tre store stykker af Sanitetsartikler er lys og kolde tone farve, så farven på flisen er bedst til at matche farven for mørk eller lys varme farver. Kort sagt, skal farven på badeværelsesfliser være kompatibel med farven på de tre store stykker af Sanitetsartikler, ellers vil det ødelægge den samlede effekt


bathroom nonslip porcelain flooring (1)


Concrete Porcelain Tiles