Årsager Hvorfor stort Format porcelæn pladen er populære

- Oct 25, 2018-

Hvorfor er stor-størrelse fliser pludselig dukker op?


Årsag 1: Fordi overflademønster af flisen er dybest set stammer fra tekstur af sten, træ korn, cement m.m. i den fysiske verden, jo større flisestørrelsen, mere realistisk og levende tekstur er; de store fliser er sammenhængende og formbart, uanset om det er offentlige plads eller hjem plads gør rummet ensartet og ser mere smuk. På samme tid er på grund af den store størrelse, der par sømme, som er meget nyttigt for groedehindrende rengøring.

Derfor, forbrugere, distributører og designere er mere interesseret i store produkter.


Large Format Marble Effect Porcelain Tile 3200x1600 from MOREROOM STONE


Årsag 2: Mange faktorer, men grønne miljøbeskyttelse, omkostningsfordel, tynd og lys karakteristika er de vigtigste faktorer, men der er et vigtigere punkt, afspejler de tekniske styrke af virksomheden.

De høje standarder og høje krav af produktionsudstyret og tekniske processer og vanskeligheder med efterfølgende transport og brolægning, utvivlsomt afspejle den omfattende styrke af et selskab.


MOREROOM STONE Calacatta  White Porcelain Slabs


Årsag 3: Efterspørgslen på markedet er også den vigtigste faktor, der har affødt de "store bord" med lys og tynde egenskaber. I øjeblikket er der flere højhuse på mere end 100 meter i Kina. Disse bygninger har høje krav på belastning og brandforebyggelse. Traditionelle dekorative paneler kan bruges. Det er store og lyse, men Modstandsevnen mod brand er ikke op til standarden, og selv om stenen kan være brandsikker, tykkelse vil stige tilsvarende efter specifikationen er udvidet, og det vil ikke opfylde i at reducere belastningen af bygningen. Derfor, fordelene ved det store bord i disse to aspekter er fremtrædende, dannet en differentieret konkurrenceevne.


calacatta white marble slim porcelain wall and floor tiles (2)


Det "store bord" er i øjeblikket hovedsagelig anvendes i offentlige tøj. Ud over det store værktøj marked er der flere og flere programmer for små offentlige bygninger såsom kontorbygninger, indkøbscentre, og klubber, samt villaer og store enheder. Det "store bord" stor og tynd karakter er klart forskellig fra byggeprocessen af traditionelle fliser.


FLERE produkter ellerKontakt os direkte