Forarbejdning princippet om frem marmor parket

- Oct 26, 2018-


Forarbejdning princippet om sten frem parket er:


ved hjælp af computer-aided tegning software (CAD) og computer numeriske styrings programmeringssoftware (CNC) konvertere folks designet mønstre til NC-programmer via CAD, og derefter overføre NC-programmer til CNC vand skæremaskine, efter ifølge design krav, den valgte natursten er skåret i uafhængige grafiske komponenter af CNC vand skæremaskine. Derefter, hver sten mønster komponent manuelt splejset, repareret og bundet til en helhed, og endelig poleret og poleret, således afslutte behandlingen af hele frem parket.waterjet marble medallion


Sten frem parket er en teknologi med høj sværhedsgrad i sten oparbejdelse teknologi. Det kræver fine og præcise, hovedsagelig afhængige af maskiner og udstyr, samt mulighed for design og tekniske personale evne til at forstå tegninger.


MOREROOM STONE Water jet Marble Medallion Inlay (8)


For relativt enkle mønstre frem marmor, som kan blive behandlet og fremstillet i hånden. Komplekse mønstre er generelt bearbejdet ved frem-maskine, men ikke alle komplekse mønstre kan eller kan kun bearbejdes af frem, såsom sten mosaik indlagt på en flad tallerken eller arc plade, hvis bundplade er ikke gennemtrængelige.


hot sale custom pattern water jet marble medallion design (1)

Sten parket kan ikke behandles med vandstråle maskine, bundpladen kan behandles af computeren behandling center, men det også skal bistås af vandstråle maskine til at behandle de indlagte sten dele.

Engang også vælge en sandblæsningsapparat at behandle bundplade med.

Selvfølgelig, de indlagte dele er ikke nødvendigt at bruge sten, men kan være perler, glas, skaller, metaller og så videre.


hot sale custom pattern water jet marble medallion design (2)Flere produkterellerKontakt os direkte