Marmomacc 2018 MOREROOM sten

- Sep 28, 2018-

MARMOMACC, den internationale sten fair i Verona, Italien, er den førende begivenhed i den globale sten industri


MOREROOM STONE Exhibition Show (4).jpg


Den italienske sten udstilling MARMOMACC er den største og mest autoritative udstilling i verden sten industri. Det har været afholdt med succes for 52 sessioner og er verdens førende udstilling for sten industrien. Udstillingen resultater er blevet vel modtaget af folk fra hele verden. I de seneste år, er at ændre den globale økonomiske situation, men Verona sten Fair har opnået bemærkelsesværdige resultater og er et must-deltage begivenhed for kinesiske sten virksomheder for at udforske det internationale marked.


MOREROOM STONE Exhibition Show (11).jpg


Kraftfuld: Organizer VERONAFIERE udstilling selskab i Italien er en af de førende arrangører af italienske faglige udstillinger. Det er også en af de velkendte arrangørerne i Europa og et medlem af den italienske Trade Association ITA. Gennem mere end 100 år af hårdt arbejde og erfaring, er det nu blevet etableret. Med Europa som centrum er den globale udstilling strategi over hele verden, og USA Las sten udstilling og Brasilien Victoria sten udstilling strategiske partnere. Arrangørerne mål er at fremme udviklingen af forskellige industrier i Italien, samt at fremme efterspørgsel og matchende og opbygge en værdifuld platform for købere og leverandører over hele verden.


moreroom stone marmomacc 2018 (10).jpg


Attraktive: Verona International sten Fair i Italien er blevet det bedste tidspunkt for sten industri råvarer, forarbejdning udstyrsproducenter og købere til at opfylde. Den italienske sten Fair fokuserer på den nyeste teknologi og design af sten industrien og er det bedste sted for internationale professionelle købere til at mødes og tale. I 2017 tiltrukket udstillingen mere end 1.600 udstillere at deltage i udstillingen. Den professionelle publikum på stedet fortsatte. Deltager i udstillingen aktiveret kinesiske virksomheder at etablere kontakter med sten virksomheder fra hele verden til at udforske nye forretningsmuligheder.


moreroom stone marmomacc 2018 (8).jpg


Fordel Pavilion: En udstilling organisation og enhed med effektiv layoutdesign sikres, MARMOMACC er en professionel messe, der giver høj kvalitet professionelle besøgende og forvaltning beslutningstagere. Udstillingen har i alt 12 pavilloner og 6 udendørs udstilling områder. Gennem fornuftige og professionel distribution og regulering giver det en effektiv og hurtig platform for udstillere og besøgende.


moreroom stone exhibition show (1).jpg