Marmorbelægningssamling til indvendig gulvbelægning og vægdesign

- Oct 24, 2018-


Enkelt marmorbelægning


En enkelt slags sten lægges på indendørs gulv med vægt på farve og tekstur dekoration. I offentlige rum er det normalt nødvendigt at være blød, lys, storslået og enkel og naturlig. Især inden for hoteller og hoteller anvendes indendørs materialer til at forfølge Fu Li Tang, så brug generelt varme toner af granit eller marmor, såsom rød indian rød, sydafrikansk rød eller gul marmor, såsom beige eller Anna beige. I kontorbygningen er det simpelt og klart, og det private byggeri kræver et rimeligt lægning af et lille område, så stenanvendelsen skal opdeles efter rummets størrelse, så hele flyet er mere personligt.


1 (2)


bookmatch staturio marble panel (2)


Flere Marble Inlay til gulv og væg design


En række stenmosaikker er brolagt med forskellige specifikationer og sorter af sten. De bruges på visse steder i bygningen til at danne specielle effekter. De tilføjer en livlig atmosfære til interiøret, fuld af sjov, og kan opnå uventet rumbegreb. .


Water Jet Grey Marble Floor Design Pattern For Bathroom


Den indendørs grundsten parket dekoration design bør overveje sorten og specifikationer af sten. Generelt set i betragtning af bekvemmeligheden ved konstruktion og begrænsning af omkostningerne kan stenmosaikdesignet bruge den eksisterende sten til at danne nogle enkle og ordnede simple mønstre. Nogle gange for at afskrække det omgivende miljø, der fremhæver stenmosaikmønsterets elegante kunstneriske stil og etniske egenskaber, kan forskellige kurver og foldelinjer bruges til at danne mere kompliceret grafik.3d waterjet marble background wall design


Hot Sale Waterjet Marble Medallion for Floor and Wall (1)Sten af forskellige størrelser, stilarter og farver kan banes i en bestemt kombination, der viser forskellige effekter på jorden, idet man undgår enkeltfarve og ensartet belægning og kan bølgeformes på nøgleområder som f.eks. Gæstfrihedsområder, tv-bagvægge osv. Linjepunkt kanterne og endda bruge dekorative maleri.


waterjet marble medallion flooring design (3)


Faktisk foretrækker mange europæiske stilhuse at bruge sten på hele gulvet. Fra indgangen til stuen, fra restauranten til soveværelset, fremhæver brugen af hårde fliser kombineret med forskellige linjer og stenfliser den delikate og raffinerede europæisk stil dekoration.


lobby waterjet marble flooring tile


Flere produkter eller Kontakt os direkte