Marmor til indvendig baggrundsdesign

- Nov 02, 2018-

Hvordan kan baggrundsvæggen kunne få atmosfæren? Hvordan kan jeg regne ud ejerens stil og smag? Dette er bestemt ikke en stenmur kan sammenligne! Stenbakgrundsveggen er ikke kun smuk og atmosfærisk, men har også funktioner som lydabsorption og lydisolering. Baggrundsvæggen kan indrettes mange steder, såsom sofa væg, tv-baggrunds væg og så videre.


waterjet marble medallion flooring design (4)

Sammenlignet med andre dekorative bagvægge kan stenen give folk en følelse af fred og sikkerhed. Det er dekoreret med natursten bagvæg, hvilket er det nemmeste at forbedre og vise effekten og smagen. Hver natursten væg kan ikke beskrive og forklare det i ord. Smukt og unikt! Stenen er meget udbredt og integreret i boligindretningen. Baggrundsvæggen er den vigtigste skærm i hele den nye stil. Det kræver mange tanker at lave en anden baggrundsvæg, og marmor kan give dig en unik ide!


Water Jet Marble Floor Design Pattern For Bathroom (2)


Marmor er naturligt smuk, og det er meget nemt at rengøre. Teksten er ved at ændre sig, men den gamle Li, der har et lille jade håndværk, minder dig om, at du skal vælge et simpelt og pænt mønster, som giver folk en mere visuel følelse af komfort. Vind med et særpræg mønster!


waterjet marble medallion flooring design (1)Naturmarmorens teksturmønster er rig på naturlige, farverige og bløde, og er det primære materiale til luksusindretning.

Den lyse marmor-tv-bagvæg i stuen giver dig en lys, elegant og elegant stil. Det centrale sorte LCD-tv er placeret, og der kommer en fantastisk visuel fest.

Flere og flere mennesker kan lide simpel og naturlig hjem stil. Flere og flere designere vælger nogle enkle og naturlige materialer, som kan gøre hele hjemmets følelse afslappet, behagelig og komfortabel. Natursten Variationen af naturlige teksturer og udtryk er meget udbredt i indvendig væg dekoration.