Hvordan man kan opretholde quartz sten bordplader

- Oct 31, 2018-


Hvordan man kan opretholde quartz sten bordplader


Først, krat med en vaskemiddel. Efter skrubning, kan du bruge hjem bilvoks eller møbler voks til pels overfladen lag. Efter tørring, skal du bruge en tør klud til at gnide frem og tilbage. Dette vil tilføje en beskyttende film til bordpladen. Det er især vigtigt at bemærke, at hvis der pletter på overfladen af bordplade sømmen, er det anbefales til krat det i tide, og fokusere på voks her. Voksning frekvens her kan være høje.


Countertop Design statuario marble quartz  (2)


Andet, Placer ikke høj temperatur objekter direkte på kvarts-sten, som kan forårsage skader på overfladen af quartz stone. Ikke tvinge bordpladen eller skære tingene direkte på køkkenbordet, som vil skade køkkenbordet.


Artificial Stone statuario marble quartz

Tredje skal overflade være så tørt som muligt. Vandet indeholder en masse af blegemiddel og skala, og opholdstid bliver for lang, som vil gøre farven på tabel overflade lysere og påvirke udseendet. Hvis dette sker, spray perlerne eller rengøring løsning og tørre det gentagne gange.


artificial stone kitchen countertops


For det fjerde for at forhindre den stærke kemiske kontakt overflade kvartsit bordplader har langvarig anti-skade evnen, men stadig nødt til at undgå kontakt med stærke kemikalier, såsom maling, metal rengøringsmidler, komfur rengøringsmidler. Rør ikke methylenchlorid, acetone eller stærk syre rengøringsmidler. Hvis du ved et uheld kommer i kontakt med de ovenstående elementer, straks skylle overfladen med masser af sæbevand.


engineered stone calacatta quartz slab for bentch top