MERE ROOM STONENyt luksus og komfortabelt princip!


MOREROOM STONE, som er beliggende i Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina (Keramik / Porcelæn Tile Industry).MOREROOM STONE'S Logo Se ligesom mor og baby (denne betydning er skabelse og innovation), den dybe betydning, som vi vil vise vores ansvar og engagement til vores kunder, vores venner, vores familie og os selv.MOREROOM STONE har været i lamineret / sammensat marmorindustri i mere end 10 år, med high-end design team og professionel produkt forsknings- og udviklingsafdeling.


Del 1 - MERE ROOM STONE Introduktion


1-MOREROOM STONE Produkt F & U Afdeling og Design TeamMOREOOM STONE Produkt R & D Afdelingen


Som har professionel erfaring og rig viden om marmor og porcelæn flise. Det følgende er, hvordan man sikrer kvaliteten af ​​porcelæn flise.Onyx Porcelæn Tile, Calacatta Porcelæn Tile og Vand Jet Porcelæn Marmor Tegl (Glaseret, Fuld Body, Blød Færdig, Blød Færdig Full Body Porcelæn Tile).Det vigtigste er, at MOREROOM STONE har gjort nu for at tilbyde mere kreativ og smuk produkt med kvalitetsprodukter til vores produkt.


MOREOOM STONE Design Team


image013.jpg


Fra Formandet af denne afdeling er MOREROOM STONE Design Team blevet bragt æresbevisninger, hvilket også er vores bedste anerkendelse for os.


Projektudstilling
2-MOREROOM STONE salgsafdelingMOREROOM STONE Internation Sales Department er ikke kun salgsprodukter, men tilbyder også vejledning i salgsfærdigheder i lokalsamfundet og har professionelt designteam at tilbyde det bedste valg til kundernes boligindretning.


3- MOREROOM STONE Conference & Relaxation Room


Del 2 - MERE ROOM STONE Warehouse

I marts. 2017, Moreroom Stone's Showroom er blevet afsluttet, vores bedste gave er anerkendelse fra vores kunder.(1) Overlook of Moreroom Showroom


MOREROOM STONE Warehouse Covers Om 500 Sqaure Meter, som har mere end 500 emner marmor og porcelæn flise til din reference.Showroom Design, Produkt R & D Process og Produktion, Home Decoration, Alle disse er udført af Mororom Stone.


High-end Design Team, Professionel Produkt F & U-afdeling med faglig viden om marmor og porcelæn og byggelag med år af projekter af hoteller, villaer og projekter.


Time Tries All !!!


Moreroom Stone gør et løfte til os selv, til vores venner, til vores familie og til dig - vores kunder. (Kvalitet og integritet er det lange løb for et selskab og også grunden for samarbejde)


(2) Område One --- VIP diskussionsområde


God situation for kommunikation er meget vigtig !!


Kombinerer med Kombinerer det faktum, at det ikke kun er at forhandle med kunder komfortabelt, er kunderne også nemme at berøre og se den rigtige produkt.(3) Område To --- Produktudstilling

MOREOOM STONE Showroom kaldes også "Marble Libary", der er mere end 500 genstande af naturlig marmor og porcelænflise ser ud som marmor til vores kunders valg.


image029(001).jpg


600x1200 Lamineret Marmor, Marmor Porcelæns Tile, Halvstensten, Vandstråle Marmorflise, Hot Sale CNC Marmor, Marmor Tilbehør (Marmor Border, Marmor Skirting), Ect.


image031(001).jpg


Vi er ikke Skabens Skaber, Kun Skønhedsbæreren.


Med mere end 10 års erfaring med marmor og design er MOREROOM STONE villig til at vise den naturlige skønhed til vores kunder.


image033(001).jpg


Om naturprodukt er det vigtigt at producere og vise det til vores kunder, moro sten, fra designets udseende, vise den unikke og charmerende måde at vores kunder på.


image035(001).jpg


Vi vil introducere, hvordan man producerer den smukke ting og også hvordan man viser produktet i dit hjem og dit showroom.(4) Område Tre --- Produktansøgningseffekt


MOREROOM STONE kunne ikke kun tilbyde det tilfredsstillende produkt til dig, det kunne også vise applikationseffekten før belægning.To stykker eller teer stykker af porcelæn marmorflise til at vise den virkelige belægning effekt til kunder.


image041.jpg


(5) MOREROOM Stone Onyx Look Porcelæn Tegl


image042(001).jpg


MOREROOM STONE Onyx Porcelæn Tile Series kaldes også "One Kilogram Porcelain Tile". Vi kender alle Inkjet Technology Porcelæn Tile (Gennemsigtig Glasur + Overfladeglasur + Porcelæn Base).


Mellemlaget - Overfladeglas af MOREROOM STONE PORCELAIN Tile, Vægten er 1300 Gram, så vi kalder det "One Kilogram Porcelain Tile".


image044(001).jpg


Del tre - MERE ROOM STONE Factory Show

1- Marble Factory
2- Porcelæn Tile FactoryDel fire - Udstillinger