MERE RUMSTENNyt luksus og behageligt princip!


MOREROOM STONE, som er beliggende i Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina (hovedstaden i keramisk / porcelæn flisebranche).MOREROOM Stones logo ser ud som mor og baby (denne betydning er skabelse og innovation), den dybe betydning, som vi ønsker at vise vores ansvar og forpligtelse over for vores kunder, vores venner, vores familie og os selv.MOREROOM STONE har været i lamineret / sammensat marmorindustri i mere end 10 år, med avanceret designteam og professionel produkt FoU-afdeling.


Første del - MERE VÆRSTESTEN Introduktion


1-MOREROOM STONE Produkt FoU-afdeling og designteamMOREOOM STONE Produkt FoU-afdeling


Hvilket har erhvervserfaring og rig viden om marmor og porcelæn. Det følgende er, hvordan man garanterer kvaliteten af porcelænsten.Onyx Porcelæn Flise, Calacatta Porcelæn Flise og Vand Jet Porcelæn Marmor Flise (Glaseret, fuld krop, blødt færdig, blødt færdig helkrop porcelæn flise).Det vigtigste er, at MOREROOM STONE har gjort nu for at tilbyde mere kreativt og smukt produkt med høj kvalitet til vores produkt.


MOREOOM STONE Design Team


image013.jpg


Fra dannelsen af denne afdeling er MOREROOM STONE-designteam blevet bragt til ære, hvilket også er vores bedste anerkendelse for os.


Projekt Show
2-MOREROOM STONE SalgsafdelingMOREROOM STONE Internationalt salgsafdeling Ikke kun salgsprodukter bare, men tilbyder vejledning i salgskompetencer i lokale myndigheder og har professionelt designteam til at tilbyde det bedste valg til kunders boligudsmykning.


3- MOREROOM STONE Konference- og afslapningsrum


Del to - FLERE VÆRELSESTEN Lager

I marts. 2017, Moreroom Stone's Showroom er færdig, vores bedste gave er anerkendelsen fra vores kunder.(1) Oversigt over Moreroom Showroom


MOREROOM STONE Lagerhus dækker ca. 500 kvadratmeter, der har mere end 500 genstande af marmor og porcelænsten til din reference.Showroom Design, Produkt FoU-proces og -produktion, Boligdekoration, Alle disse er udført af MOREROOM STONE.


High-end Design Team, Professionel produkt FoU-afdeling med professionel viden om marmor og porcelæn, og konstruktionsteam med mange års projekter med hoteller, villaer og projekter.


Tiden prøver alle !!!


Moreroom Stone Lav en løfte til os selv, til vores venner, til vores familie og til dig - vores kunder. (Kvalitet og integritet er det lange løb for et selskab og også det grundlæggende for samarbejde)


(2) Område 1 --- VIP-diskussionsområde


GOD Situation for kommunikation er meget vigtig !!


Kombination med Kombinerer det faktum, at ikke kun at forhandle med kunder komfortabelt, er klienter også praktiske at røre ved og se det rigtige produkt.(3) Område to --- produktshow

MOREOOM STONE Showroom kaldes også "Marble Libary", der er mere end 500 genstande af naturlig marmor og porcelænsfliser som marmor til vores kunders valg.


image029(001).jpg


600x1200 Lamineret marmor, marmor porcelænsten, halv ædelsten, vandstråle marmorfliser, Hot Sale CNC marmor, marmor tilbehør (marmor kant, marmor gulvlister), Ect.


image031(001).jpg


Vi er ikke skaberen af skønhed, kun skønhedsbæreren.


Med mere end 10 års erfaring med marmor og design er MOREROOM STONE villig til at vise den naturlige skønhed for vores kunder.


image033(001).jpg


Om naturligt produkt, det vigtige er, hvordan man fremstiller og viser det til vores kunder, MOREROOM STONE, fra synet på design, viser den unikke og charmerende måde til vores kunder.


image035(001).jpg


Vi vil præsentere hvordan man fremstiller det smukke ting og også hvordan man viser produktet i dit hjem og dit showroom.(4) Område tre --- Effekt af produktanvendelse


MOREROOM STONE kunne ikke kun tilbyde det satifisactory produkt til dig, kunne også vise anvendelseseffekten før brolægning.To stykker eller te stykker af porcelæns marmorfliser for at vise den rigtige brolægningseffekt for klienter.


image041.jpg


(5) MOREROOM Stone Onyx Look Porcelæn Fliser


image042(001).jpg


MOREROOM STONE Onyx Porcelain Tile Series kaldes også "One Kilogram Porcelain Flise". Vi ved alle Inkjet Technology Porcelain Tile (Transparent Glasur + Surface Glaze + Porcelain Base).


Det midterste lag - Overfladeglasur af MOREROOM STONE PORCELAIN Fliser, vægten er 1300 gram, så vi kalder det "En kilogram porcelænsten".


image044(001).jpg


Tredje del - FLERE VÆRELSESTONE Fabriksshow

1- Marmorfabrik
2- Porcelæn flisefabrikDel fire - udstillinger